Proč si vytvořit profil na webu repsagent.com nebo obchodnizastoupeni.cz?

16.07.2013 22:22

Máte chuť spolupracovat s českou nebo zahraniční firmou a zastupovat ji ve Vašem okolí? Chcete si vydělat provize za zprostředkování prodeje? Vytvořte si profil obchodního zástupce – obchodního agenta – a vyberte si z nabídek firem, které Vás osloví. Pokud se orientujete v určitém oboru, je na trhu spousta firem, které by mohly využít Vašich znalostí a zkušeností. Na základě Vaší prezentace na serveru obchodnizastoupeni.cz Vás mohou oslovit, představit Vám jejich výrobky nebo služby a konzultovat s Vámi, zda máte kontakty na zákazníky, kteří by o tyto výrobky mohli mít zájem. Taková spolupráce pro Vás může fungovat jako přivýdělek k hlavní výdělečné činnosti. Pokud žádné kontakty nemáte, ale přesto by Vás tato práce lákala, můžete začít od nuly, ale vybudovat si klientelu vlastním úsilím. Můžete nakonec pracovat jako OSVČ, spolupracovat s více firmami a být nezávislý.

Pokud umíte cizí jazyk, vytvořte si profil obchodního zástupce také v cizí řeči na www.repsagent .com a oslovte tak zahraniční firmy. Můžete získat zastoupení pro celou Českou i Slovenskou republiku a rozvíjet zde třeba zcela nový business.

Obchodní zástupce může být každý, ať už na několik hodin měsíčně nebo na plný úvazek. Vytvoření a zveřejnění profilu nic nestojí. Může přinést jen zajímavou spolupráci a možnost výdělku do budoucna.

Kvalitních lidí, kteří by byli zdatnými obchodníky, je málo.

Prezentujte se online a objevte nové možnosti obchodu.